Cum comand?

Comandarea produselor de pe site-ul siminafilat.ro poate fi facuta in doar cativa simpli pasi.

Daca doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi, alegeti cantitatea dorita si apasati butonul Adăugare în coș. Daca doriti sa continuati cumparaturile va puteti intoarce la categoriile de produse din partea superioara a paginii.

Cosul de cumparaturi cu produsele selectate poate fi vizualizat in partea dreapta a paginii sau apasand butonul Cos Cumparaturi, din meniul principal.
Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau de a sterge un produs. Prin apasarea butonului
Finalizați comanda vei ajunge la ultimul pas al comenzii ceea ce presupune completarea unui formular cu datele tale de contact.
Prin apasarea butonului
Plasare comandă noi vom primi comanda ta pe mail si iti vom trimite un mail cu termenul de livrare (ce se incadreaza in 5-10 zile lucratoare) si vom stabili modalitatea de livrare (ridicare directa de la Atelier pentru Bucuresti, livrare prin curier in Bucuresti si in tara).

Garantie

Garantia oferita pentru produse este de 30 de zile. Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Garantia presupune fie repararea, fie inlocuirea produsului defect. Atat produsele care prezinta defecte – zgarieturi, crapaturi, rupturi – cat si produsele folosite sau curatate in alte conditii decat cele recomandate nu vor beneficia de garantie.

Politica de retur

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Produsele returnate trebuie sa fie noi, in ambalajul original si sa contina toate accesoriile aferente (daca exista) iar contravaloarea transportului va fi suportata de client.
Suma achitata de client va fi returnata prin tansfer bancar (in contul clientului) in termen de 30 zile calendaristice.
Produsele realizate pe comanda fac obiectul Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10 si nu pot fi returnate.
Produsele pot fi returnate prin curierat pe adresa Atelier Simina Filat – str. Gheorghe Polizu nr. 30, sector 1, Bucuresti.
Nu se accepta retururile facute prin Posta Romana.

Loializare

Prima achizitie a unui produs Simina Filat, iti aduce un discount de 15%*.

Calitatea de membru este atestată printr-un cod de identificare primit prin e-mail, imediat dupa completarea formularului de inscriere.

Beneficiile calitatii de membru:

posesorul unui cod de identificare SIMINA FILAT beneficiază de un discount fix de 10% *pentru orice achizitie;

de ziua ta, la achizitionarea oricarui produs SiminaFilat vei beneficia de un discount de 10% *plus un cadou surpriza.

*Discounturile nu se cumuleaza

Reclamatii-notificari

Cumpărătorul poate reclama ori notifica orice neajunsuri, plângeri, somaţii etc. în scris la adresa Str. Gheorghe Polizu Nr 30 Sector 1, Bucuresti, sau prin email la: contact@siminafilat.ro